TesLA Konu tarihi: 31 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 31 Mart 2014 Salam, Mənə başlıqdan da göründüyü kimi Təkrar faylları tapan proqram lazımdır, (yəni bir fayldan (şəkil,video,musiqi və s.) iki və daha çox olanda) bir dəfə elə deyəsən bu saytda görmüşdüm amma köçürüb yoxlamaq yadımdan çıxdı, adını da yadıma sala bilmirəm və bu səbəbdən axtarış verib tapa bilmirəm ... Bu proqram hansı proqram idi ? Əvvəlcədən təşəkkürlər ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mart 2014 Auslogics Duplicate File Finder 3.5.2.0 - buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 31 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mart 2014 mövzu başlığını redaktə elədim gələn dəfə diqqətli ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 31 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mart 2014 RΣD DΣMθN cox sagol Elit-Killer sagol , daha diqqetli olmaga calisacam ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mart 2014 deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azer Muradov Mesaj tarihi: 31 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mart 2014 sen CCleaner yukle ondada bele bir funksiya var hemde sistemin temizliyinde istifate ede bilersen. Share elave etdim aktiv Crack olunub ve yeni versiyadi istesen yukleye bilersen linki asagida daxil etmisem buyur yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 ...CeyhunQurban... halal xoşun olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.