Kənka™ Konu tarihi: 31 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 31 Mart 2014 Salamlar... Çoxdandı pb rus oynamırdım, təzədən yenə oynadım... əvvəldə donurdu format eledim düzəldi sora yene donmağa başladı... sora ara verdim təzdən kompdan təmiz sildim pb rusu.... indidə 2 3 dəqiqə oynuyuram siçanı tərpətmədən düz geri getsem donmur o ki siçanı tərpədirəm sağa sola donurrrr... ++++ belə bir şey gəlir..... Xaiş kğmək edin.... Silib təzdən yazmışam, internet yerinden deyil çunki əvvəl ayrı serverden açdırmışdım indi ayrı... internet sürətindəndə deyil əvvəl 20 aznlıq idi donurdu indi 15aznliqdi donur... oyunda pingler yaşıldı..... heç bir problem yoxdu.. ama siçanı tərpədən kimi çaq donurrrrrrr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 ++++++++++++++++++++++++++ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 bu sayta bax həll yolu göstərilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 ayda qaqaw duzelsee bilki indiden cennetliksen ))))))))) bawa duwmuremee qaqamsan sen yaza bilersen? 4cusunu bawa duwmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 1.axtarış yerinə msconfig yaz enteri bas 2. Автозагрузка (Startup) bölməsinə daxil ol 3. Отключить Всё (Disable All) düyməsini bas 4.Sonra Службы (Services) bölməsinə daxil ol 5. Не отображать службы Майкрософт (Hide All Microsoft Services) bu sözün qarşısına quş qoy və yerdə qalanların qarşısından quşu götür. 4game-service sevisinin qarşısından quşu götürmə Bunları eliyəndən sonra sistemdə nasazlıq ola bilər.Məlumat PB nin rəsmi səhifəsindəndir.Əvvəlcə system restore faylı yarat(bərpa nöqtəsi) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 uje olari eleyib qutardime??? birdeki onu nece yaradim.. indi yaradsam problem olmaz ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 əvvəl yaratmalısan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 onda bulari evvelki kimi qaytarib sonra yaratsam olarda he yeqinkli Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 yuxarıda göstərdiyim funksiyaları söndürəndən sonra kompyuteri perezaqruzka etdin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 yox etmedim tezden ettiklerimi hamisin bir bir qaytardim...videodaki kimide ettim... indi o saytda verilenleri eliyim sora perezaqruzka he ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 bəli yoxla əgər yenə elə səhv gəlsə başqa birşey fikirləşərik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 teşekkürlər indi yoxlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 perezaqruzka verdim.. indi girirem pbya gorek nolur... insallah duzeler qaqamsan cox sagol... donma sebebi duzeldi... ancaq o sekildeki kimi yene oluree... silsem tezden yuklesem duzeler??? belke GMya yazim gorum nolur.. yada siz bilirsizse deyte bilersiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 videokart driverini və directx-i yenilə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2014 uje o ustalixdi yoxsa? internetden tapib yuklemek olar bagwdada day seni narahat elirem error report googlede yazdim diesen windows kompumla baglidi... ama hecne bawa duwmedim..... bilen var error reportdan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 error report sehv haqqinda hesabatdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 o pb ile baglidi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 xeyr. directx-i burdan yenilə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 tsk cox sagol... yukluyurem... bunu qurandan sonra perezaqruzka lazim deilde he ? olan deilee qaqa hec biwey cox saol eziyet cekme day qalsin onsuz kompppppppp mazqii eliiib 2 il format dalbadal vermiwem 1 hefte sora yene eyni zibildi axirinci uje bu qaldi....... pb resmi forumunda yazmiwam msjda gonderibler bawa duwmedim ... xaiw kim bawa duwurse burdan yazsindaa duzelde bilerem gorum? https://4gameforum.ru/r.php?from=&url=https%3A%2F%2Fcloud.mail.ru%2Fpublic%2F4eb 340bcc847%2F4GAME%2520Forum%2520Clients%2FPB%2520Forum%2520Client%2F https://4gameforum.ru/showthread.php?t=738195 mesaji gonderende bele gonderibler: https://4gameforum.ru/showthread.php?t=738195 с данной темы выполняем 3 пункт по переустановке клиента. https://cloud.mail.ru/public/4eb340b...orum%20Client/ тут 3 файла. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2014 yazılıb ki klienti pozub yenidən yükləyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2014 mövzudan artıq şərhlər silindi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.