Elit-killer Konu tarihi: 1 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Nisan 2014 Salam dostlar.mənə 2 kompyuter arasında əlaqə yaratmaq üçün proqram lazımdır.proqram aptekdə istifadə olunacaq 2 dənə notebook arasında əlaqə yaratmalıyam.tutaq ki, məsələn World proqramında 1 notebookda işləyir digər kompyuter lazım gəlsə digər notebook da qoşulub həmin World proqramında işləyə bilsin.yəqin ki anlata bildim.bax belə 1 proqramın adı ya da linki lazımdır mənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 Onda gerek mence teamviewer proqrami ola,basqa usullada internetszi setavoyla elaqe saxlamaq olar onuda ki bir-birinin daxile girmeke yox ha daxcilinde faillere baxib goturmek olar.Bunu adice bulutuzlada etmek olur.Amma tam sen deyen proqram cetin ola. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 Salam. Normal internetsiz pc qoşmaq olar lan yaxud Wi-Fi ilə. Digər komputeri idarə etmək üçün pc vpn server qurmalısan. Proqrama ehtiyyac yoxdur. YouTube axtar dəqiq video baxaraq et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2014 team viewerlə mümkündür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdronqo Mesaj tarihi: 3 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2014 Zairovun dediyi metodla eləmək olur.... bununçün də gərək serverdə proqram açıq olmalıdır..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 3 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2014 eger eyni wifi ile girecekse mumkundur. mesafeler uzaq olacaqsa static ip almaq lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 5 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2014 Elit-killer zəhmət olmasa proqramı upload ederdin .Link verdiyin sayt nəsə işləmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2014 buyurun özüm tapdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2014 Elit-killer qaqa mende coxdan bele bir proqram axtariridim paylawdigin ucun cox sagol..bu proqramin istifadesi ucun internet lazim deyil?birdeki xaiw edirem bunun istifade qaydasina aid video derslik verda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 6 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2014 Elit-killer çox sağol proqrama görə amma dərsliyidə olsaydı əla olardı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2014 burdan ətraflı məlumat ala bilərsən. və burdan da Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Elit-killer qaqa burdan hecne bawa duwmedim zehmet olmasa bawqa derslik varsa verda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 dərslik tapa bilmədim amma quraşdıracam onu əgər alındıra bilsəm hər şeyi ətraflı izah edəcəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 oldu qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.