Guest SaDe_NiCk Konu tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 7 Nisan 2014 Salam flashboot olsa lap ela olar,demo olmasin buyurun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Buyur FlahBoot 2.2 Portable Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 dedim axi demo olmasin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 buyur ən yaxşı proqram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 forumda ne qeder bele movzu var.movzu acmamisdan qabaq axtaris edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 sagol alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 halal xoşun olsun mövzu təkrar olduğundan silinəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdronqo Mesaj tarihi: 8 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2014 falshboot mən bilən ancaq xp-ni yazır usbyə.... çünki windows 7ni flashbootla yazmışdım açmamışdı.....sonra wintoflashla yazdım alındı.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2014 mrdronqo flashbootla həm xp,7,8,8.1 bütün sistemləri yazmaq olur.hətda 2 sistemi birlikdə yazmaq olur.yuxarıda yerləşdirdiyim proqram vasitəsilə daha rahat yazmaq olur.ondan istifadə eliyin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2014 rufus proqrami ile de yaza bilersen butun sistemleri yazir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Qasimov Mesaj tarihi: 8 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2014 İso faylini seçib dalee emrini verende dvd diski istəyir.necə usbyə yaza bilərəm?zəhmət olmasa aydınlıq gətirərdiniz.Usbyə yazandan sonra format etmək mümkündümü?diskavod işləmir əlac bunadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdronqo Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 WINDOWS 7NİN BİR VERSİYASINI YAZMIŞAM.... FLASHKARTDA BOŞ YER QALIB.... BAŞQA VERSİYASINI DA ÜSTÜNƏ YAZSAM PROBLEM OLMAYACAQ Kİ??? QEYD EDİM Kİ RUFUSLA YAZDIM...... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 cox sistem yazmaq ucun multiboot hazirlamaq lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.