Guest SaDe_NiCk Konu tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 7 Nisan 2014 Salam men windows 7 bu gun yazmisam Relevant Knowledge programi cixdi onu sildim uninstall programi ile internetde arawdirdim bu program tehlukelidir? Relevant Knowledge komputeri melumatlarin oture biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 proqram kompyuterdən şəxsi məlumatları götürə bilir. bu linkə bax ətraflı yazılıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 yüklədiyin 7 yaxşı deyil məsləhətli deyil.virus var içində.forumda vindovs 7 bölməsinə gir və orda yazılıb test edilmiş vindovs 7lər adlı mövzu var ordan 1ni seç yüklə yenidən format elə.formatdan sonra antivirus yazıb D diskini yoxla sonra aç D diskini yoxsa D diskində də virus ola bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 silmisem qaqa brat meslehet deyil deyendeki diski almisam caynikovundu virusdarida indi antivirus axtarir silecek qaqaw hemde men burdaki windowslari yazmaq istedim amma flasnen ede bilmedim format disk alib ederem problem cixsa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 proqrami sildinse problem yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2014 bax burdakı 3 vindovs 7dən hansını istəyirsənsə yüklə özünə yaz diskə format elə.məsləhətlisi budur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2014 forumu arasdir sistemi usb ya. yazmaq qaydasi var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.