Ʌüsal Konu tarihi: 29 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 29 Haziran 2011 Tezliklə www.Windows-Az.com-da Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 30 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2011 Lap yaxşı Vüsal.Gözləyirik.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AlexsanderBlade Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2011 belencine programin olmasi rahat olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2011 mail bomer in adini deyirsen ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2011 Vusal salam. Gozleyirik. Delphide yigirsan? Parol xanasina ne yazicayiq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2011 parol yerine oz emalinin parolunu yazacaqsan he delphide yigilib Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2011 Vusal bes men bele dizaynlari nece tapim delphi ucun 1 bu saytdan yukledim amma bawqa saytlardada var asobi saytida var ordakilari yukledim demo yazir nee edim demo olmasin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2011 yasidi ugurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2011 bizi msaytda var vlc skin business skin paketi + video dersliklerle birlikde Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2011 Vusal ondan bawqa hardan tapa bilerem onu ykledim yarisi demodu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2011 men yerlesdirdiklerimin hamisi full versiyadi.demo deyil. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2011 Arasinda var yaxci baxmamisan. Bes bawqalarini nece tapim? Ozum yarada bilmerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2011 orda o qeder skinler var hec biri xosuna gelmirki beyem??? en son skinlerdi hamisi.ozun yaratmaq ucun ise gerek prorami ola. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2011 Vusal salam burdakilar gozeldi amma demodu ALMDEV nece ede bilerem onu demo olmasin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2011 dedim axi ele ordakilari men sayta yerledirmsem hec biri demo deyil Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2011 Vusal salam twk. Indi yaxci yaxci sayti gezib baxiram yeqin yuklememiwem. Birde men 2 xeber yerlewdirmiwdim niye yerlewdirmedin sayta? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2011 sehvler vrdi deye silindi. Xeber haqda hec kim mene yazmaisnki niye yerlesdirilmedi. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2011 Vusal ne sehv? Linkleri qoymuwdum 1 wekili qoymagi tapa bilmedim. 1 hefte gozledim gordum yerlewdirmediniz mende fayllari sildim serverden. Vusal yukledim onlari hamisi demodu.Delphi_7_BusinessSkinForm_VCL___204_Skin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2011 o paket demo deyil.Ozum istifade edirem.. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.