Google Nexus Konu tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 9 Nisan 2014 ]Salam uşaqlar. Mən modemimin ayarlarına girmək istəyirəm ama girə bilmirəm. 192.168.1.1 yazıram ama adres açılmır ki, modemi ayarlarında düzəliş edim. 192.168.1.1-dən başqa ayarlamağın yolu var? Varsa başa salardınız mümkünsə modemi təzdən sazlayım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Modeminin adi nədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 TP-Link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 İşlənmiş modemdirsə yaxşısı budur modemi reset et yoxla .Əgər təzə modemdirsə o zaman .Kompüterdə lokal şəbəkəyə bax gör orda ip və ya dns-lər yazilibmı?Yazılıbsa onları sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 İşlənmiş deyəndə İyul ayında iki il olacaq ki, almışam, təzəsini almışam. Həməşə girə bilirdim modemə. Ayarlarını qura bilirdim ama indi heç cürə girmək olmur. Yani köhnə saymaq, işlənmiş saymaq olar. Dediyinizi necə edim? Şəkillər ilə izah edə bilərsiniz, şəkillərə baxıb girim edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Provayder hansıdır?Birdə olduğunuz ərazi . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 AzStarNet Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Düzdür bu provayderin nastroykasını bilmirəm ev telefonu ilə edirlər ya yox amma sənə bir variant verəcəm yoxla alınsa modemi nastroyka edə biləcəksən deməli bu linke daxil ol bu senin üexsi kabinetindir burda birinci ve ikinci xanada ev telefonunu yaz Məsələn baki nomresidirse 0123444546 həm şifrəyə həm istifadəci adina və ya 123444546 bu şəkildə əgər şəxsi kabnetə dail ola bilsən deməli modemin nastroyka edə biləcəksən Bu yazdiqim nomreler numunedir sen oz ev nomreni yazacaqsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 AzStarNet ayarları bir kağızda verir. Mənə də veriblər, ayarları necə edəcəyim var əlimdə. Ok dediyiniz adresə indi girəcəm. Kompüteri yandırım, xəbər edəcəm nə oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Ayarlar varsa lap super modemi nastroyka etməy asandir sadecə ayarları qeyd edin burda mende komeklik edim sizə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 care.azstarnet.az ünvanına girdim. Girmək olur o adresə. İndi nə etmək lazımdır? Onu da qeyd edim ki, AzStarNet`də parolda da nömrədə də eyni parol login olmur. Login nömrə, parol tamamilə başqa olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 bu senin modemini ayarlaridir.Əvəll VPİ və VCi -nin qiymetlerinide verblermi sene.Əgər istifadeci adina ve şifreye onlarin verdiyi reqemleri yazib girdinse ilk novbede seifede senin adin gelecek ve ya muqavile baglayan adamin .Həmin seifeni gordunmu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 VPİ və VCi nədir? Müqavilə bağlayan elə mən özüməm. Adım zadım,hər şeyim gəldi səhifəni açanda. Əlbətdə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 scrn2.PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Siz buna necə girdiniz? http://192.168.0.1/ yazıb girmisiniz. Yazdım yenə alınmadı. Ayarlara yenə girə bilmədim. İstəyirəm modemə RESET atım ama deyirəm birdən RESET sonrası da alınmaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 192.168.1.1 ilə ola bilsin senin modemin parolunu deyişibler ona gore gire bilirsen. birde reqemleri yazanda fikir ver noqtelrin yerine vergul olmasin.Bunu VPİ Ve VCİi -nin harda olmasini izah etmek ucun internetden goturmuqem oz modemimin nastroykasi deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Mən hər şeyi olduğu kimi düz yazıram qardaş. Səhv heç nə eləmirəm. Prosta bizim AzStarNet provayderimiz mütəmadi olaraq Wi-Fi görmür, istənilən cihaz Wi-Fi-a bağlana bilmir. Ama Wi-Fi kodunu açıb koduz, şifrəsiz edəndə, Wi-Fi görür bütün cihazlar. Mən də elə olanda Wi-Fi kodunu açıq qoydum ki Wi-Fi-a girə bilək. Sonradan sürətdə zəifləmə zad olmadı deyə özüm bağlamadım təzdən. İndi internet sürətim dəhşət zəifləyib. Bütün qonşular notebook demir, telefon demir Wi-Fi-dan istifadə edir heç cürə internet sürətimiz düzəlmir. Mən də Wi-Fi-ı kilidə qoymaq istəyirəm ama ayarlar`a girə bilmirəm ki, kilidə qoyum Wi-Fi-ı. AzStarNet`ə zəng edirəm, onlar da girə bilmirlər Ayarlar`a. Deyirlər gətir burda edək. İndi nə edə bilərik bu Wi-Fi-ı kilidə qoya bilmək üçün? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Ağ-Qara olanlardandır. Setkalılar təzə çıxıb. Ama mən bunu İyul ayında 2 il olacaq almışam. Gözləyirəm dərsliyi qardaş Allah razı olsun. Yeri gəlmişkən nikimi də dəyişib Apple etsəniz sevinərəm. Əvvəlcədən sağ olun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Ag qara modemlerde blocklanma olur ona gore hemin modemi reset etmek lazimdir amma modemin nastroykasina diqqetle bax sonra ne sualin varsa ver videoda username ve pasword yerine istifadeci adini ve wifreni yazacaqsan bayaq sayitda yazdiqlarini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Bəs video hanı? Modemə RESET atım indi? Sonra da siz yollayan videodakı addımları izləyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Qardaw bu gunlik istifade et artiq gecir baqiwla .Amma sabah bu meseleni hell ederik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Ok qardaş oldu. Bir dəli şeytan deyir modemə reset at gör nə göstərir? Deyirəm birdən reset sonrası vabşe alınmaz qalaram internetsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Sabah qaydasini deycem etrafli . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Google Nexus Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Ok qardaş oldu. Sabah gözləyəcəm cavabını. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.