dell-inspiron Konu tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 10 Nisan 2014 salam men men kompyutere powerdvd proqramını yüklədim və sonra sildim silenden sonra her defe komyputer açılanda bu problem gelir bilen varsa deyerdiz bunu necə həll etmək olar evvelceden sagolun...2014-04-10_151558.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 mövzunun yerini dəyişdirdim gələn dəfə diqqətli ol. kompyuterin dilini rus dilinə çevir.daha sonra həmin o proqramı revo unistaller ilə sil.daha sonra yenidən yüklə.yenə helə olsa bu faylı yüklə və proqram olan qovluğa at. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 rus diline cevirdim olmadi yene gelir revo unistallerde de yoxdu Sahin qardas mene komek ele teamin kodunu deyim gir ozun bax? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Avtozaqruzkadan həmin proqramı sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Aleykum SALAM qaqas RUN-a gir msconfig yaz enter vur avtozaqruskadan veya ingilis dilindedirse startupdan lazimsiz seylerin qarsisindan qus isaresin gotur sonar restart isteyecek ver vessalam birde googlede hemin faylin adini yaz yukle at C:\\Windows\\system32 qovluguna Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 çox sağolun problem hell oldu revo unistallerden auto rundan sildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 halal xosun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 yuxarıda həmin faylın linkini qoymuşam lazım olsa yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 dll fayl problemlərini bu proqramla düzəldə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.