busuper Konu tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 11 Nisan 2014 Hər kəsə salam. Youtubedə bir problemim yaranıb. Demək, youtubedə videoya baxmaq istəyəndə 2-3 saniyədən sonra video gostərmir və səhvlik oldugu haqda yazı yazılıır. Mozilla ilə də, opera ilə də yoxlamışam. Eynı şey olub və deyim ki, brauzeri yenisin də yüklədim, cooikesləri də təmizləmişəm amma alınmır. Bu nədən olar? Başqa saytlarda online baxa bilirəm, amma youtubedə problemdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 problem kimi ne yazilir ? adobe flash-i update etmisen ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 adobe flashi de update etmisem, yazir ki ola bilsin afobe flesden ve ya cookselerden olar amma her sey normaldi onlarda problem hell olundu)) sistemi geri cekdim duzeldi her sey, cavab yazan qardaslara tesekkur edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 helə olanda həmin brauzeri revo unistallerlə sil və yenidən yüklə.başqa brauzerlə baxanda da helə olurdu yoxsa necə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 gizli rejimdə aç yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Elit-killer qardasim, opera, mozille, explorerle yoxlayirdim hamisinda ele olurdu nece defe opera ve brauzeri tam silib yeniden yazirdim yene ele olurdu sonra gogle crome yukledim onda olmadi gosterirdi ama hem de kompumda ses problemi qalmisdi kompun ozunden musiqi filan qulaq asanda ses gelirdi amma internetden birbasa musiqiye, kinoya baxanda ses gelmirdi, kompun ses ustanovkasi yerinden de duzeltmek mumkun omurdu ona gore sistemi geri cekdim indi hele ki her sey normaldir. her birinize minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 arada youtube-un ozunde problemm olur,ola bilsin problem olan vaxt senin rastina dusub... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 busuper halal xoşun olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.