Guest SaDe_NiCk Konu tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 11 Nisan 2014 Birde mende sanki internete girende yazilar bulanig kimi gorsenir,yeni men evvel windows xp isledende internetde yazilar tam seffav idi.Windows 7 32 bit yazdimda bulanig idi indi Windows 64 Ultimate yazmisam yene bu bulaniglig var sanki yazilar daha tund ve bulanigdi,ele bir yazilar kolgelidi bunu nece duzeldim.Adamin gozunde yorur bele yazilar.Bu problemi men turk forumlarindada tapdim basa dusmeyenler Buda turkcesi Ekran cozunurlugu sorunu Monitor Fujitsu L20ST ECO Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 əgər açılmırsa gərək yenidən format verəsən başqa sistem yazasan 8 yaz.obıçnaya zagruzka elə açılmasa format elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 bezopasni rejimde ac yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 acilir brat mende esas bulanigliq meselesidie windows xp de gul kimi idi yazilar win 7 de bulanigdi duzlemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 belke yuklediyin windows 7 dendir. basqasini yoxlamisan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 teamın kodunu göndər köməklik edim sənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Bulaniğ ola bilsin ki video kart driveri kohnədi. Təzəsini yüklə driver paketdən perizaqruska ver düzələcək. Çox vaxt video kart driveri düzgün yazilmadiqda sən dediyin hal baş verir driverə bax köhnədisə yenilə.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 ekranın ölçüsünü maksimuma qoy. rasşireniye ekrana bölməsindən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 AQIL_ISMAYIL Qaqas men yenileyirem yene duzelmir mende monitor Fujitsu du indi driver ATI Radeon HD 4350 dir.Bu monitor ucun yeni driver yaza bilersen? Elit qaqa men ekrani xp 1024 768 qoyurdum indide onu qoyuram rahatdi bidene problem bulanigdi yazilar,xp de ise bele problem yo idi,sen deyen olcu ise rahat deyil sehfeler ensiz olur yazilar balaca Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 qaqa ekranın ölçüsünü maksimum qoy hərfləri böyük eləmək üçün isə ctrl bas saxla sonra + dyməsini bas istədiyin qədər böyüt kiçiltmək istəsən ctrl bas saxla və - bu düyməni bas. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 bayaq kompyuteri format elədim ekran bulanığ idi driveri yenilədim düzəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 bratlar konkret Fujitsu L20ST-1 ECO ATI Readon 4350 en yen driveri kim verer? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 buyur burdan yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 men baxdim ATi ye yazilib rejim ekran 1024 768 (32 bit) belkede ondandi,mende sistem 64 bit men Ati readon 64 bit tapa bilmirem buda sekil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 ...bu menyudakı yazılardan görünür ki,heç 1 bulanıqlıq yoxdur...sən raboçi stolun da şəkilini çəkib bura qoy baxaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 komekedin x64 versiyası olmur videokartanın. sistemə uyğun video karta driveri yüklənilib səndə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 komekedin İobit driver booster yüklə driverləri avtomatik tapıb yükləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akber Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2014 axsaminiz xeyir windows 7 herden bir donur nedi prablem o biriler duzelmedi belke bu duzeler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2014 Akber deyəsən səni saytdan uzaqlaşdırası olacayıq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akber Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2014 mene bu vovzuda komek edin xais edirem hec bir reqistrasiyadan kecmemisem amma hansiaha sayita girende sekis parno vidyolar gelir cox cox xais edirem mene komek edin ne edim usaqlar kaputere girir ona gore iqra oynayilar ***-***-**-** Ehtiram AQIL-ISMAYIL DEDIYUVU ELEDIM COX COX SAQOL SAYITDAN SILINDI PIS SEYLER MINADARAM Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2014 Akber forumda telefon nömrəsi yazmaq olmaz.sonuncu dəfə xəbərdarlıq olundu sənə.mövzu bağlandı. banned-stamp-clipart.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.