dell-inspiron Konu tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 12 Nisan 2014 salam mən asus notebook format vermək istəyirəm amma boot menu da dvd rom göstərmir kömək edərdiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 dell-inspiron hörmətli user sənə sonuncu dəfə xəbərdarlıq edirəm mövzunu yazanda azəri hərfləri ilə yaz öğıəçşü bu hərflərlə.əks halda mövzu xəbərdarlıqsız silinəcək və sənin haqqında tədbir görüləcək.forumun qaydalarına riayət elə.yuxarıda yazılan qaydaları diqqətlə oxu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 başa düşdüm inşallah birdə olmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 boot menyunun şəklini çək qoy bura baxaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Foto-0076.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 notebookun tam modelini yaz.mənim də başıma gəlib bu yaxınlarda fleşkartı görmürdü onu biodan 1 yer var idi dəyişdirdim düzəldi.ustaya aparanda demişdilər ki biosda zaşita var.amma hele deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 qaqaş asus x502c di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 bu şəkildə 1ci disable olanı enable elə. vdaha sonra f10 bas yaddaşa ver. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 qaqaş köməy olduğuna görə çox sağol indi o notebook yanımda yoxdu yoxluyacam sənə zəhmət deyilsə teamın kodunu deyim mən bir mövzu açmışdım bluestacks haqqında onu həll edə bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 göndər köməklik edim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 şəxsiyə göndərirəm indi göndərdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.