Hacker-8km Konu tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 12 Nisan 2014 Herkese salamlar. demeli bele. komputerimde evvel basqa kamera var idi sonra getdim basqa kamera aldim ama drayveri zad yoxdu. bir nece pc de yoxladim iwdedi. ama menim pc-de yoxladim isdemedi. skaypda kohne kameranin drayveri ile isleyir. onu nece duzelde bilerem? satici dediki gerey kompu farmat eliyib sonra aldigim kamerani taxib kompa daha sonra skype yukleyesen. onda isleyecek. mende qalmisam bele istemirem farmat eliyim 1 hefte once farmat etmisem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 kameranı tax daha sonra kompa perezagruzka ver.daha sonra ən son driver paketlə driverləri yenilə kamera driverini və usb driverini.avtomatik driverləri yeniləyən proqramlarla eləmə ancaq ən son driver paketlə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 eledim ama alinmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Kameranın diski yoxdur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 kameranin diski yoxdu yəni olarda olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Bəli olur. Bu disk kameranı komputerə tanıtmaq üçündür. Əyanilik üçün: http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mKtdMbMTEUFwKWNwVPVxVhQ.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 qardasim diski olmur. ama basqa pc-lere taxanda isdiyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 vebkameranın tam adını yaz bura.belə 1 sual verim hal hazırda səndə işləyir kamera 1 problem yoxdur ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 kameranin adi yaponca yazilib. beli kamera isleyir goruntu verir. ama skype-da ses vermir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 onda səs üçün əlavə mikrafon almaq lazımdır ya da skyupedə səs nastroykasından dəyişmək lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 bes niye onda basqa pc-lere taxan kimi hem ses yeri hemde goruntu iwleyir. menim pc-de goruntu verir ama ses vermir. ama basqa pc-ye taxandada sesde verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 qardaş ona görə deyirəm ki, skyupenin səs nastroykasından dəyişmək lazımdır.əgər kömək lazımdırsa teamın kodunu göndər düzəldim səninçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 ses nastroykasi duzdur onu bilirem. basqa kamera taxim isleyecem ses zad problem olmayacaq. ama bu kamerani taxanda goruntu verir ama ses islemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 ola bilməz başqa kompa taxırsan işləyir amma səndə kompda işləmir.səs driverlərini yenilə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 qardaw hamsini yenilemisem xeyri yoxu islemir. biliremki farmat etsem duzeler ama istemirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 formata tələsmə teamın kodunu göndər baxım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.