Guest ELNUR ORDUBADLI. Konu tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Nisan 2014 Salam dostlar ilk defedi bele hadiseyle qarsilasdgim ucun adini nece qoyum bilmedim buna gore uzurlu hesab edin.Beyax komputeri yandiranda yazilar uzbucaq kvadrat bele idi ne varsa acilis Welcome sozu kvdrat ucbucaq bele idi ne varsa opra giris her sey ve sadce goz alisqanligi neticesinde windowsu geri ceke bildim ve duzedi amma narahat oldum ki bele hadise ne den ibaretdi son vaxtlar emele gelir ve belki sabah yene bele olacaq bu hadisyle qarsilasanda ne etmek lazimdi ? indiden tsk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Ola bilər virus düşüb antivirus istifadə edirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 beli beli edirem indiyi virus bide yoxluyram.Basqa neden ola biler/her hefte antivursda ise sailram ve birde onu deyim ki dunen regcure pure programin istfadde edirdim ve nese tapdi sildi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 hansı sistemdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 windows 7 maximanli ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 format eləmək lazımdır və güclü antivirus yazıb yoxlamaq lazımdır.formatdan sonra D diskini açma antivirus yaz D diskini yoxla daha sonra istifadə elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 tweak.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 yukledim eger ins sabah olmaz olsa verdyini yoxluycam.tsk edirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 deymez buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.