Elnur Dadashli Konu tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Nisan 2014 Salam qardaşlar.men neroda sekillerden klip duzeldib mahnida elave edib,sonra onu dvd diske yukleyib DVD-de baxa bilerem??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 ondansa proşou producerlə elədə onu.effektləri də çoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Nero ilə hazırlamaq olur.Daha sadəsi Windows live movie makerdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 nero ile nece hazirlanir?hec indiye qeder yoxlamamisam...derslik var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Sahin qardas senin dediyin proqram yaxsi proqramdir??? nero ile slayd sou hazirlamaq ucun burdan girmeliyem?isareledyim yeri nezerde tuturam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2014 beli ora daxil ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Elnur Dadashli mənim dediyim proqram tam profesional proqramdır.buyur baxma həcmi böyükdü içində elə effektlər var ki sözlə ifadə olunmur.yüklə qur edə bilməsən deyərsən köməklik edərəm. həmdəki bu full versiyadır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 sade proqram isdeyirsense live maker yukle professional isdeyirsense Şahin qardaşın verdyi pronu yükle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 mənim qeydiyyatım var idi götürdüm torrenti buyur PhotodexProShowProducer.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 cox saq ol qadas bunun hecmi 4.86 gb gosterir torrentde???? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Elnur helədir içində əlavə effektlər var ona görə hardasa 1028 effekt var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 RΣD DΣMθN qardas senin verdiyin qeydiyyatli torrent fayli men de yukledim, haqqini halal et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 halal xoşun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 cox qeseng proqrama oxsayir,youtubede videolarina baxdim esl men isteyen seylerdi.... indi sualim beledir.burda duzeltdiyi slayd soulari video formatinda yaddasa verib saxliya bilerem?ve burda duzeltdiyim videolari dvd diske pramoy yukliye bilerem??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 istədiyin formatda saxlaya bilərsən dvd diskə də yaza bilərsən amma məsləhətlisi hd formatında saxla daha sonra bu proqram vasitəsilə dvd diskə yaz. ordan yükləyə bilməsən burdan yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 bütün formatlarda yadda saxlamaq münkündür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 qardas VSO COVERTXTODVD proqrami var mende.Sahin qardas hd formati deyerken,yeni mp4 formatinda yadda saxlayim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 hə qardaş mp4 də olar o da super keyfiyyətlidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 bes bu hd ne demekdir Sahin qardas??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 hd yeni en yaxsi keyfiyyet Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 he Sahin Red Demon qardaslar proqramla isledim,istediyimi duzeltdim yaddasada hd mp4 formatinda verdim...amma klipimin uzerinden bu proqramin loqosun goture bilmirem...bunu goturmekde mene yardim eden olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 Proqrami aktivasiya etmisen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 eledim,amma duz eledim bilmirem.nese aktivasiya mene qaranliq qaldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 proqramin about bolmesine gir gor aktivasiya olub ya yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.