Ezio Auditoro Konu tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Nisan 2014 Rar faylını İSo ya çevirməyə proqram və videodərslik lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besikden_mezara Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 bu proqramı yüklə. sonra qur.daha sonra rar faylın üstündə 1 dəfə mışkanın sağ knopkasını vur və bu şəklidəki kimi elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Rar fayın içindəkiləri çıxart papqaya sonra daemon tools ya ultra iso ilə isonu yarat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Chox sagolun amma men bele etmedim Winrarin menyusundan .iso yandirdim vessalam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 rarın içindəkilərini çıxartmağa ehtiyac yoxdur yuxarıda qeyd elədiyim kimi elə vəssalam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Şahin sənin şəkildə göstərdiyin rar fayl deyil.İso fayldı sadəcə sən isonu Winrar-nan açmısan.Mən rar fayı Daemon Tols - a atdım açılmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Ülvi amma məndə nədənsə helə olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 ...WinRAR-ı da iso-ya çevirmək olar...onu açıb içindəkilərini də arxivdən çıxarıb iso etmək olar... baxır kim necə istəyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.