Elnur Dadashli Konu tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Nisan 2014 Salam qardaslar.men boyuk hecmde proqram yukleyirdim ve gorunen xeta bas verdi.kompu sondürüb yandirandan sonra bu bas verdi...sekilde gorunen kimi,bu nededir,helli nedir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Səbəblər: 1.antivirus faylı silib 2. linkdə qırılma var 3. komputeri söndürmüsən. 4. ya da sən faylı silmisən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 ola bilər faylın yerini dəyişmisən.antivirus, banadmayzer, defender bunların hamısını söndür.olmursa teamın kodunu göndər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 indi bu qeder ki,yukleme getmisdi hamisin alaydan yuklemelidir,ya davam edecek? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Torrenti razdaça edən faylları silib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 yenidən yükləməyə qoy olduğu yerdən davam edəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Sahin qardas cox saq ol dediyin kimi etdim yuklemem davam edir.Red demon senede minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 halal xoşun olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 problem anti-virusdan imis...demeli patch faylin yuklemeye anti-virus qoymurdu...o uzden yuklemede sehv olurdu.mende silib alaydan yukledim,antinide baqladim.bilmek isteyirem ki,patch faylin ki,silmisdi alayda linki yukleyende patch faylida yuklenir ya yox??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 hə o da yüklənilir yenidən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 antivirus faylı siləndə də bu səhv verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.