Kənka™ Konu tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Nisan 2014 salamlar.... men internet acdirmisam... evveller 192.168.1.1 admin admin girirdim modemim acilirdi kod + ad deyiwmek vs olurdu. ama indi deyiwdim internet yerin ayri yerden acdirdiq, indi hemenki kimi gire bilmirem admin admin gire bilmirem modem TP-Linkdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 modemi sıfırla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 Onu nece edirler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 modemin arxasında balaca bir deşik var ora spiçka çöpü sal modem yanlı olsun və 10 15 saniyə gözlə.daha sonra istifadə edə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 19 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2014 Onu etsəm sonradan yəni nəyisə düzəltməli olacam? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2014 dediyim qayda ilə sıfırla ondan sonra admin adminlə girə biləcəksən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 bu problem neden ola biler? parol login deyismeyi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 kimsə dəyişib ona görədir.sıfırla modemi və vi fi-yə parol qoy. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 Bəli modemi pover düyməsinin yanında balaca deyişiyə iynə ilə bas 10 saniyə gözlə modemin bütün işiqlari söndəcək təzədən isiqlar yanacaq internetin işigindan başqa brauzerlərdən biri ilədə daxil ol interneti ustanovka elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 Hamınıza təşəkkürlər... Baxdım belə gördüm ustanovka zad o uje mənlik deyil. İnternetimi yeniden açdıranda soruşaram )))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 halal xoşun olsun.orda çətin heçnə yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.