busuper Konu tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Nisan 2014 Salam dostlar, məndə D diskində 30 mgb-dən çox boş yer var, C diskində isə cəmi 1,5 boş yer qalıb. indi necə edə bilərim ki, D diskindəki boş yerdən C diskinə verim. Formatla istəmirəm. Formatsız olursa, mümkünsə nə cür etmək lazımdırsa deyərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 ...Beli mumkundur MiniTool Partition Wizard Home Edition bunula ede bilersiz... ...Lazimdirsa video derslik yerlesdirim... MiniTool.Partition.Wizard.Server.Edition.8.1.1.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2014 •SaiD• tesekkur, qardas, video derslik de versez ela olar, onceden minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Hazirlayiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 forumda var bu mövzu.axtar tapacaqsan.Kamran Cavadovun real cavabları var orda baxın foruma sonra yeni mövzu açın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 tesekkur Elit-killer qardas, onlara baxdim orada olanlar kohneden qalma idi men gorduklerim ve hem de diskle helli veilmisdi mense disksiz isteyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Qaqash nese camtasi studioda prolem yasadim sabah cekib qoyaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 insallah qaqam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 youtubda axtar videoderslik var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 busuper anladım qaqa buyur hala xoşun olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2014 Bsuper qaqash nese ramimda problem var cekilish ede bilmirem sen bu verdiyim linkden yukle bu pronu sara teamin kodunu gonder girim edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.