Elnur Dadashli Konu tarihi: 16 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 16 Nisan 2014 Salam qardaslar.ConvertXToDVD 5-lə diskə mp4 yazdım DVD açmadı.Sahin qardas bu proqramla baqli video derslik qoymusdu,onun kimi her seyi edirem amma asaqidaki kimi olur ve açmır.Yene deyirem DVD-də acmir,amma asaqida isarelediyim yere komputerde vururam ve diske baxiram.amma DVD -də bu mumkun deyil.Ne edim ki,duzelsin??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 mende bu proqramla dvd video duzeltmisdim. dvd de rahat acdi.dvd de play duymesini bas yada oxlarla yuxri asagi ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 Red-Demon qardas he isledi,elaaa hec bir problem yoxdur yeni...senin dediklerinden sonra mende dvd-ni qurcaladim duzeldi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 bu proqramla yazıb dvd-də 1 dəfə o playı basmaq lazımdır gələn dəfə avtomatik olur.amma onu aradan qaldırmaq üçün proqramın içində digər şablonlar var onlardan istifadə eləmək lazımdır.dvd yazanda menyu ayrı çürə yığılır digər şablonlardan istifadə edəndə.və rahat da açılır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 proqramin diger yollarin bilmirem,amma aca bildim.pultda enter duymesine basdim acdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2014 esas odurki düzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.