Hacker-8km Konu tarihi: 20 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 20 Nisan 2014 evvala salam. bu videokartlar mobil telefon ucundur. bilmek isterdimki Nvidia Tegra K1 ve PowerVR GX6650 videokartlari arasinda hansi gucludu. ama deyesen ikiside eyni seydi. ama bunlar arasinda deqiq melumat bilmek isterdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2014 nvidia haqqında məlumat PowerVR GX6650 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 20 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2014 bunlari bilirem. daha dogrusu azerbaycan dilinde yeni sizlerden serhler gozleyirem. hansi nedir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2014 səhifəni azərbaycanca tərcümə elə oxu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 20 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2014 elit killer- yeniki link istemirem. serhler yazin zehmet olmasa. bilmirem ne derecede basa dusdun yoxsa yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2014 anladım səni. mövzunun yerini dəyişdirdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 ?????????????????????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.