aga hesenov Konu tarihi: 21 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 21 Nisan 2014 Salamlar mende windows 8.1-di. men saat problemi var yeni saat gah dala qalir gahda qabaga gedir. internetnen obnavit verdim duzelmedi. biosdanda duzeltdim orda normaldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 bios batereykasın dəyiş , qurtarıb ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 batarekasini deyismek lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 axi teze almiwam materinkani hec 1ay deyil nece qurtara biler?. bu batareyka deyiwmek qarantiyaya girir goresen deyiwerler pulsuz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 qardaş dünən dedim axı biosdan düzəlt sonra f10la yaddaşa ver yenə helə olsa batareykanı dəyişmək lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2014 batereyka ucuz seydir al deyis qarantiyani neyniyirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 22 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2014 neciyedir batareyka? Bular razni raznidi yoxsa iminni bu materinka olani ucun var? hardan ala bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 menimde buna oxsar problemim oldu,demeli saatlar cekilenden sonra mende saatimi 1 saat qaba cekdim ,amma saatim kohne vaxta qayitdi...bu arada mende saat filan rusya ile yqun olduqundan,rusyada saatlar cekilmir deye yeniden kohne vaxtina qayidib heee?siz ne fikirlesirsiz??? bu arada problem baku saati ile deyilmis,o uzden bele olurmus.duzeldi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 batareyka kompyuter mağazalarından ala bilərsən 2 3 manatdır üstündəkini çıxart ona oxşar al ya da ondan al. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 tewekkurler elit sen komputer magazinda iwdiyirsen? sizde var bundan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 aga hesenov dükanda işləmirəm nizamidə 28də dükanlar var tapa bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 tapdim saldim gorey ne gosterir tewekkurler hamiya Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2014 nəticəsini yaz nə oldusa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Nisan 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.