DarK_MoNSteR Konu tarihi: 22 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 22 Nisan 2014 Salam Dostlar, Mənim komputerim Dell inspiron N5110 du Windows 8 əməliyyat sistemində işlədirdim, update edib Windows 8.1 etdim. Update prosesi normal getdiç lakin komputer yanmadi yeniki yandi ee, ekran acilmadi, internetde axtardim geniş yayılmış problemdi, həmdə kompüterimin sürəti çox zəifləyib. Zəhmət olmasa kömək edərdinizdə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2014 məndə də belə problem yaranıb windows 8 də kompyuter 30 san yanırdı 8.1-ə keçəndən sonra 3 dəq yanır.Sistemdə təmiz donur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 22 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2014 Hemdeki, C:\\windows\\system32\\Windows.UI.Immersive.dll faylini yeniliyirem bir cox wey duzelir, lakin bir muddet sonra fayl yeniden deyiwir, ve hemin duzelen weyler tezeden pozulur, bir de control panel-e girmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2014 həmin fayl nə üçündür? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 22 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2014 Deqiq bilmirem, ekran acilmasa da, task manager acilir, ora girende ilkin olaraq o faylda error verirdi, mende onu yeniledim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 ctr alt delete bas daha sonra dispetçer zadaç ordan novaya zadaça explorer.exe yaz ok vur ekran açılacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 Artiq onu sinamiwdim, hec bir xeyri olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 format edib 8 yazdım indi hər şey qaydasındadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2014 vostanavleniya ver kompu geri çək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.