MMuxtar Konu tarihi: 25 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 25 Nisan 2014 Salam Delinvfile 4.05 programı lazımdı, axtardım amma tapa bilmədim, bilən varsa zəhmət olmasa yazardı, cavablarınız üçün təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 buyur http://m.tamindir.com/delinvfile/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 Link üçün təşəkkürlər ama bunu yükləmişəm trial versiadı, tam versiya axtardım ama tapa bilmədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 bu proqram silinməyən faylları silmək üçündür? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 Həə bir fayl var idi vbs formatında heç cür silinmirdi nə safe mod nə də unlocker ama bu programla sildim, ama məndə trialdı deyə full olanını axtarırdım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 silinməyən faylları silmək üçün revo unistaller pro proqramından istifadə elə.istənilən silinməyən faylı silir.istəsən link verərəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 Onunla yoxladım silə bilmədi, sonradan bu programı tapdım, faylin adına gələndə faylın adı çox uzundu deyə səhv ekran gəlirdi, bu program sildi... Təklifin üçün təşəkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 halal xoşun olsun.çünki həmin proqramı dəfələrlə yoxlamışam indi də istifadə edirəm silinməyən proqramları faylları qovluqları onunla silmişəm həmişə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 Elə mən də silinməyən fayllar üçün Revo və unlockerdən istifadə edirdim ama bu dəfə silə bilmədilər ama bu program sildi təmizlədi, məncə yüklə arxivdə saxla lazım ola bilər nə vaxtsa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2014 ola bilər o fayl explorerdə açıq idi ona görə unlocker silməyib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 buyur tam versiyasını tapdım səninçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 Elit-Killer çox sağol qardaş, googleu həşir-nəşir eləmişdim ama tapa bilməmişdim... Hə bu arada + Reputasiyanı verdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 halal xoşun olsun qardaş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.