Sefa Aslanov Konu tarihi: 26 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 26 Nisan 2014 Salamun Aleykum qardaşlar mənə Nero 6 proqramı lazımdı birdə ustaovka qaydası..burdan axtardim tapa bilmədim..başqa saytdan tapdım ustanofqa etdim alınmadı xaiş edirəm kömək edinda..Öncədən təşəkkür edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 buyur full versiya ustanovka tələb olunmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 Elit-killer qaqa yukledim sonra ne edim bele geldi burning ruma vurdum lisenzia istedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 start smart elə.olmasa bunu yüklə və qur.qura bilməsən teamın kodunu göndər qurum. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 qura bilmədim teamın kodunu şəxsi mesajla göndərdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 alındı indi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 qaqa sual isareleri getdi amma nero yene de iwlemedi kodu gonderim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 göndər baxım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 gonderdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2014 Neronun yeni versiyasında problem olmamalıdır onu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.