MMuxtar Konu tarihi: 28 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 28 Nisan 2014 Axşamınız xeyir qardaşlar, deməli belə problem windows 7 yüklü olanda yox idi windows 8.1-də yarandı, deyirəm bəlkə hansısa sazlama ilə həll etmək olar, videodan da görünür, irəli düyməsi üçün problem yoxdur ama geriyə düyməsi zamanı şəkil çox gec yüklənir... Cavablarınız üçün təşəkkürlər... VİDEO Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 bu gecikmə əsasən şəkilin keyfiyyəti ilə bağlıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 Şəkilin gec açması və ya gec dəyişməsi onun həcmindən və keyfiyyətindən asılıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 Mən də elə bilirdim ama ən aşağı keyfiyyətli şəkillərdə də belə edir, həm də windows 7də belə problem yox idi, 2ci də ki sadəcə geri düyməsini sıxdığım zaman belə olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 sistemi ccleaner ilə təmizlə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2014 Yaxşı,təmizləyib indi nəticəni yazıram... Təmizlədim komputer əməlli sürətləndi bunun üçün təşəkkürlər amaxeyri olmadı mən deyən problemə, mən də alternativ variantdan istifadə elədim, bunun yerinə: fornow.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 birşey hiss olunmur axı wallpaperi deyirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Diqqətinə görə sağol, restart elədim düzəldi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 şəkillərə baxmaq üçün picasa proqramından istifadə elə burdan yüklə qur və daha rahat və keyfiyyyətli şəkillərinə bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 duzeldise lap yaxsi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Elit-Killer məsləhətivə görə sağol ama həm də yazmışam Windows 8.1-in Photos ilə açdım qəşəy də oldu... Red-Demon hə düzəldi sağol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 deymez buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 MMuxtar mən özüm istifadə edirəm picasa proqramından istifadə edirəm.şəkilləri maksimum yaxınlaşdırmaq olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 ashampoo photo commander proqramindan da istifade ede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.