vusal magaza Konu tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 29 Nisan 2014 Tam rahat demek olarki dunyanin en guclu Xbox-si olan turkleech.com-da nece qeydiyattdan Kecmeyi ve primum link cevire bilmeyi gosterecem sadece videoya baxin burun linki Turkleech.com BU DA MOVZU ILE BAGLI SEKIL 1.jpg bandicam2014-04-2913-42-45-094.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 mövzu başlığını redaktə elədim.gələn dəfə diqqətli ol. zəhmət olmasa bəlkə onu necə edirsənsə öyrədəsən.çünki sən həmişə burda olmursan qoy bilməyənlər də bilsin ki, əziyyət şəkməsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Qaqaş bazarını bağlamaq kimi olmasın onnansa CBOXların linklerini at bura: 1 nömrəli və məsləhətli olan 2 nömrəli 3 nomrəli Toplu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vusal magaza Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 salam oncelikle MMuxtar menim hec bir gelirim yoxdu bu isde sadece allah rizasi ucun MMuxtar qaldi ki senin kimi bir oglanin sozunu yere salacam al bu da Xbox xosuna geldi Elit-killer abi skaype adresim ********* dosluk at oyrederem burda olmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Əleykum salam qardaş, Allah qəbul eləsin bu niyyətini... Bəli xoşuma gəldi, mən də sənə turkdebrid.com-a da baxmağını deyərdim, o da qəşəydi... Qısaca günah məndədir ki orada smile zad qoymadığımdan, ifadəm biraz acı alınıb, ona görə yazdım ki mən hamı öyrənsin belə şeyləri, həqiqətən də mən bu saytdan çox şey öyrənmişəm, başqasının da öyrənməyini istərəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vusal magaza Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 MMuxtar qaqa sen meni tanimirsan men turkdebrid.com uc adminden 1-i yem nikim uzman di senin nikin nedi turdebrid.com de ordada komek ederem kankret istesen primum link cevirmeyi oyrederem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 paylasdigin ucun sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 vusal magaza çoxsağol qaqa belə linklər təsadüfən lazım olur.lazım olsa sənə yazaram.təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vusal magaza Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 QULLUGUNUZA HAZIRAM CENAB FORUM ADMINI Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 vusal magaza mənə görə də nə lazım olsa buyur həmişə köməklik eləməyə hazıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_over310 Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 mariflendirici vidyo ucun tewekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 Bir isi varki gerek flood etmiyesen men bunun sayesinde nece vaxtdir limitsiz yukleyirem turbobit 50-60 kb ile yukleyirdi ama bu yolla 600-700 kb yukleyir biride var en yaxsilarindan biri ama dunen heyifki baglandi http://trdebrid.net birde vusal magaza yuxarida Skype vermisen sonrada yazmisanki burda olmaz eger oyredeceksense burda oyren basqalaridfa bilsin menim vaxtim yoxdu yox eger oyretmeyeceksen onda movzunu nahaq acmisan sayt adi vermekle is bitmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vusal magaza Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 sen turkleech.com istifade et superdi hemde omurluk isleyecek ooo Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 Men ondanda istifade edirem qaldiki omurluk islemeye o sehf sohbetdir ona goreki omurluk ve ebedi yalniz ALLAHdir sayta qaldiqda pul sayesinda ayaqda qalib bugun bankrot olsa baglanacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_mn Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 Təşəkkür edirəm, vusal magaza! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vusal magaza Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 deymez sende sagool Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 mövzudakı lazımsız şərhlər silindi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Sahin problem deyil ne zaman lazim olsa de premuima cevirim verim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Azər brat çoxsağol Allah canıvı sağ eləsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Dəyməz biz qardaşıq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 vusal magaza turkleech isdemir axi bu gun .. basqa kimde se bele sayt varsa paylawsin zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 turklechden bu gun istifade etmisem isleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 sahin brat bu linkdeki fayl cevrilmir nece ede bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 videodaki kimi etdin?harda problem yarandi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 qaqa videodaki kimi etdim bb code aldim mesaj yerne gonderdim adminnen(botdan) cevirilmiw link geldi dede baba qaydasi ile basdim nese link qisaltma sehifesi acildi 5 san gozledim sora Skip diende bir 88 le baslayan unvan acildi ve 404 error not found verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.