Graf_Drakula Konu tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 29 Nisan 2014 Salam mən kompyuterə Windows 8 yazmaq istəyirdim yüklədim amma format etmədən , setup.exe ye daxil olaraq. Windows tam yüklənməmiş diski çıxardım. Windows tam yüklənmədi. İndi yenidən format etməlk lazımdır amma BİOS dan etmək lazımdır bunu necə edim ??? Əvvəlcədən təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 AlfonS..... Diski qoy və PC yə perizaqrusqa ver daha sonra boot menyuya daxil ol..... CD/DVD ROM seç və yenidən farmata başla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 1. Kompyuter açılanda tez-tez deleteni bas. 2. Biosda boot və ya boot configurationa gəl. 3. Əgər diskdən yükləyirsənsə diski yox əgər flashdan yükləyirsənsə flashi 1-ci seç. 4.Yaddaşa verib çıx (mənim biosumda f4 düyməsi ilədir.) Format mərhələsi eynən 7-dəki kimidir. İstəyirsənsə . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Qaqaş Necə edim ətraflı yaza bilərsən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Videoya bax. Birdə c və d disklərinə format verəndə yalnız c-yə ver. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Kompyuter yanmir bir dene üindoüs 8 in isaresi gelir sonra yeniden sonur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 qardas axi sistemi sen izah etdiyin kimi yazmirlar.setapa daxil oldum ve.s/en yaxsisi gerek etrafli melumat elde ederdin sonra bu ise giriserdin...video dersliklere bax 100 olc bir bic.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 mövzu təkrar olduğundan silinəcək. format yenidən təşkil etmə bölməsinə bax orda hər şey tapacaqsan bu mövzu ilə bağlı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Yuxarıda dediklərimi etdikdən sonra gələn suallara müsbət cavab ver. Daha sonra format atanda c dikinə at(aşağıda dopalnitelniy parametri formatirovat.) Daha sonra dalli dalli ver sonra da sistem səni özü istiqamətləndirəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Desktop29-04-201421-01-01-972.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2014 qaqa sən formatı yenidən boot menyudan girib eləməlisən yoxsa düzələn deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 formati setupdan. eleme Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SURAGAT Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Diski diskavoda sal kompa perezaqruska ver, sonra komp yandirilarken ekrana ilk gelen fona klaviaturadan Pause/Break duymesini 3-4 defe vur orada Boot menu bolmesine aid olan funksional duymenin hansi oldugunu mueyyenlewdir ve o duymeni vur (misal ucun f9) acilan pencerede diskavoda aid olan adi ustune gel enter vur komp diskden yuklensin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.