Elnur_MUSAYEV Konu tarihi: 1 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Mayıs 2014 İlk oncəliklə salam mənim kompyuterimdə bu aralar belə bir problem yaranıb kompyuteri acanda hər şey nomal gəlir Widnows işarəsi gəlir və mən öz userimi seçirəm sora ekran qaralır şəkildə gostərdiyim kimi qara ekran olur və yalnız mausun ikonu gəlir amma bir müddət keçdikdən sonra açılır əvvəllər belə bir problem yox idi amma bu aralar yaranıb problemi həll etməkdə mənə kömək etsəz sevinərəm indidən təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 Kingsoft PC doctor la yoxla kompyuterin açılış sürətini artırır. Lakin kompyuterdə bir problem yoxdursa onda bu xırda bir şeydir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 mövzu bölməsi düzgün deyil düzəliş edirəm gələn dəfə diqqətli ol. kompyuter ola bilsin çoxdan format olunmayıb ona görə formatlamaq lazımdır. amma əvvəl belə qara ekran gələndə ctrl alt delete knopkalarını 3ünü birdən bas gör nəsə gələcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
My-Comp Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Salam Aleykum Komputer acildiqdan sonra puska daxil ol ordan msconfige daxil ol ordan avtozaqruska bolmesinde lazimsiz programlari deaktiv et ola bilsin ki hansisa program aktiv olur deye onun zaqruskasina gore komputer acilmir gec acilir Salam Aleykum Komputer acildiqdan sonra puska daxil ol ordan msconfige daxil ol ordan avtozaqruska bolmesinde lazimsiz programlari deaktiv et ola bilsin ki hansisa program aktiv olur deye onun zaqruskasina gore komputer acilmir gec acilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.