Fuad Kərimli Konu tarihi: 1 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Mayıs 2014 Salam..bir dostum var telefon magazaina gedib samsung GT 6712 markasin gosterib whatp ucun deyible 3manata yukleyirik .... oda mene dei deyesen jar. file sinde samsunglar ucun cixib men internetde axtardim tapa bilmedim ) siz bilmirsiz var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 Burdan yüklə: http://spaces.ru/files/?r=main/search&Gs=1&Slist=5&link_id=67082&word=whatsapp Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2014 spaces deki whats apin coun yoxlamisam alinmiyib bunuda yoxluyaram sen yoxlamisan ? ya texmini verrisen ? yukledim 2whats app geldi 1ne girende yazir Expired Your phone's clock may be set too far ahead. Plase correct it or upgrade. Upgrade ye basiram internete girirem Certificate Error yazir )) saat ayin tarix itam duzdu ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Qeyd etmək yadımdan çıxdı (bağışlayın) ki, mən özüm yoxlamamışam ola bilər ki işləməsin. Amma başqa nə köçürmüşəmsə bu saytdan çoxusu işlək olub. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 bunu yoxla olmasa bunu yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 Elit killer bunlar nese alimadi biri .apk dir android ucun dur deyesen o biri menim telefounm ucundur ama qeydiyyat isteyir kecirem hecne alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 qurdun açıldı yoxsa yükləmək istəyəndə qeyydiyyat istəyir? başqa nömrə ilə yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 yuklemek isteyende qeydiyyat isteyir yaxsi yoxlayiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.