Graf_Drakula Konu tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 2 Mayıs 2014 Salam belə bir proqram varmı ki proqram vasitəsilə avtobusda maşında radioya istədiyimiz musiqini qoyaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Xeyr telefonu usb şunuru vasitəsilə radioya taxmalısan.Yada usb fleşkartlardan,microkartlardan istifadə edə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 belə başa düşdüm ki, heçkimin xəbəri olmadan sən radioya girəsən avtobusdakı mobil telefon vasitəsilə və mahnı qoyasan düz başa düşdüm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Elit-Killer qaqaş düz başa düşmüsən belı bir proqram var?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 ele bir sey yoxdu qaqas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Amma mən Nokia n8 lər üçün pl via radio proqramı eşitmişdim onu dəqiqləşdirmək istəyirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 xeyr yoxdur helə proqram.əziyyət çəkməyə də dəyməz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Olsaydı əla olardı ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 həə Elmar düz disən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Elgün Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Qardaslar ele proqram var duz diyirler. nokia x 2 de radnoy ustunde gelir,isleme prinsipi ise sadece mahnini qowursan sora hansi tezlikde yayimlanmasin isteyirsense yazirsan mes 101.5 fsyo sora iwdiyir 10 metr erazide Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 var deməklə deyil varsa göstərin bilməyənlərdə bilsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.