Ramin_MUSAYEV Konu tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 2 Mayıs 2014 Salam dostlar bu yaxınlara diskdən Assasins Creed Revelation oyununu yüklədim amma belə vir hata gəlir. 2014-05-02_142345.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 directx-i yükləmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Direcxtin hansi versiyasin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 directx 9 olmalidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 igranın svoystvasına gir oprda sp3 və admin rejimində aç yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 OpenAl proqramini yazib yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Admin rejimdede acmisam .. Birinci oyunu yukleyenden sonra oyunu acanda fayllar isetyirdi o fayllari yukledim sonra bele error geldi Onuda deyimki kopn tezece format olunub...Sonra disk vasitesile bu oyunu yukledim bele error geldi...Birdeki emdne assasins creed brotehooda var ondada bele error gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Əvəllər Bu oyunları yükləyib kopyuterində yoxlamısan yəni demək istəyirəmki formatdan əvvəl yükləyib bu oyunları oynamisan ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 sən çatışmayan fayllar atmısan ona görə onlar da uyğun gəlmədiyindən bu erorr verir.oyun nizamlamaları bölməsinə gir orda bax hansısa proqram paylaşmışdılar o düzəldirdi avtomatik axtarsan tapacaqsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 ]DLL Files Fixer - bunu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 RΣD DΣMθN boxca linki var mende share islemir Lazim olmadi yukledim ..eledim yenede hemin fayillari isteyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.