xDDD Konu tarihi: 4 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 4 Mayıs 2014 Salam.. Mene ele bir virus ve ya program lazimdir ki kiminse komputerinde brauzerin yaddasini elde edim.. Maraqlandim deyesen Keylogger bu ise yarayir..Yeni ele birsey olsunki basqa adamin komputerine her hansi bir yolnan meselen yaxsi programdi ve ya sekildi ac bax ve s. kimi sebeblernen gonderim daha sonra ise dussun ve brauzer yaddasini ve s. kimi seyleri elde edim.. Bilen varsa basa salsin nece ede bilerem.. tesekkurler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 keyloger haqqında mövzular var forumda onu əldə eləmək üçün gərək keylogeri onun kompyuterində qursan ondan sonra məlumatlar sənə gələ bilər. qeyd: keyloger xp-də işləyir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 xDDD indi bütün keyloggerləri antiviruslar tutur Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDD Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 hmm.. yeni keyloggerden elave bir sey yoxdu ki kiminse brauzerindeki yaddasi elde edim? evvel biri var idi elemisdi ele birsey demeli viruslu fayl gondermisdi setup formasinda qebul edib quranda butun brauzerdeki history - password ve s. kimi seyleri elde etmisdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 keyloger ancaq qurmaq lazımdır başqa çürə olmur olsa da gərək onu hazırlamaq lazımdır onu da hazırlamaq üçün proqramlaşdırma dillərini mükəmməl biləsən belə bir şeyi hazırlamaq üçün. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 setup kimi kompyuterə yükləyəndə antivirus tutmur Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDD Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 anladim.. yeni bele bir virus ve ya nese birsey bilirsizki setupnan quranda elde edim herseyi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 onu qurmaqdan ötəri gərək onun kompyuteri sənin əlində ola.yoxsa elə hiylə lazımdır ki, o özü qursun həmin setupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDD Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 Problem deyil setup u qura bilerem komputerinde onun Link to comment Share on other sites More sharing options...
seymurasadov666 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2015 Bu bele asand olsaydi proqramlasdirma dillerini kesf etmezdiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2015 Köhnə mövzulara cavab yazmayın Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2015 Kamran Cavadov-un forumda dərsi var ətraflı izahlı şəkildə. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts