sahin666 Konu tarihi: 5 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 5 Mayıs 2014 Samsung grand telefonunda wi fi blutuz islemir.format etdim olmadi.proivka yazdim yene duzelmedi nece duzelde bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2014 mövzu başlığını yazanda azəri hərfləri ilə yaz.eyni mövzudan 2 dənə açma 1ni sildim diqqətli ol gələn dəfə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2014 movzu basligi ucun bagislayin gelendefe duzgune derem.ama bir mvozu acdim yazildi tehlukesizlik ve s bilmedim refresh verdim yeqin ona gore 2 dene olub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2014 hə qardaş 1 mövzunu sildim 2 dənə açmışdın deyə.halal xoşun olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Format at telefona. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.