Sirvanec Konu tarihi: 3 Temmuz 2011 Paylaş Konu tarihi: 3 Temmuz 2011 Salamlar Her Kese.Haminizdan Xais Edirem Mene Lisenziyali Antivirus Verin Yukleyim.Saytda Avira AntiVir gordum ammaki qorxdum yuklemeye avira antivir yaxsi antivirusdu ammaki bilmedim lisenziyalidi yoxsa nece.komek ederdizde link varsa verin yukleyim ))))) Tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2011 Saytda antivruslara bax orda pulsuz antiviruslar var.NOD32 pulsuz versiyasi da var.Avirani ise aktivasiya olanlari var onunla aktiv et rahatliqla islet.Antiviruslar bolmesine yaxsa yaxsi bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2011 Qeyri adi isteyir var bura Lienziyali Anti paylama merkezi deyilki kimse sene oz aldigi lisenziyali antini versin. istyirsense istediyin antinin resmi saytina zakaz ver sene godnersinler emaline. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AlexsanderBlade Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2011 Ʌüsal )) pulsuz deyilki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.