Guest Akber Konu tarihi: 6 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 6 Mayıs 2014 TP-LINK HAQDA MENE MELUMAT VERE BILERSIZ -----ADMIN_ADMIN YAZIRAM GIRMIR KODU DEYISMEK ISTEYIREM ZEHMET OLMASA IMKAN VARSA KOMEK EDIN COX SAQ OLUN Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2014 mövzu bölməsi düzgün deyil düzəliş edirəm gələ dəfə diqqətli ol yazanda azəri hərfləri ilə.sonuncu dəfə xəbərdarlıq elədim sənə.əks halda mövzu silinəcək.və səni saytdan uzaqlaşdırılacaqsan. modemin arxasında deşik var ora spiçka çöpü sal 15 saniyə bas saxla.modem sıfırlanacaq.daha sonra admin admin yazaraq gir və yenidən nastroyka elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2014 modemi. resetle duzelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akber Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 cox saqolun yoxlayacam amma azeri dilinde yaziram axi men ..aze-eleyib yaziram eng-eliyib yazim herden mende kaputeri acanda praqramlar azerbaycan dilinde olur belke ona gore ele gelir indi aze-eliyib yazdim rusca gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 ferqi yoxdur amma eng ile yazsan yaxsidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Akber yazı yazanda azəri hərfləri ilə yaz öğlıçşü bu hərflərlə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 forumda deyirsənsə azəri hərflərlə yaz.elə bildim modemnən danışırsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.