TesLA Konu tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 7 Mayıs 2014 Salam , problem belədir - Windows 8.1 Reader və Camera işləmir açıram 1 neçə saniyədən sonra bağlanır əvvəllər yox idi bu problem indi olub . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 həmin proqramları silib yenidən yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Sağol Readeri sildim yazdım işlədi , amma Cameranı silmək olmur ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 kameranı da silib yoxladım silindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 bax bele seçənəklər var ancaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 sistemi update etmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 yenidən obnavleniya ver var obnavleniyalar.kameranın driverini ən son driver paketlə yenilə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 update ele camera codec pack yuklenecek update ile Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 burdan yükləmişdim windows 8.1 witch update x64 Tannerin verdiyi linkdən başqaları silinir bir dənə camera silinmir updatedə də elə bu iki dənə yeni şey var yükləmədiyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 camera codec pack olmalidi onu yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 başqa camera proqramı köçürdüm açdım o da belə oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 kamera driverini iobit driver booster ile yukle. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 update-də scan edirəm camera codec pack çıxmır elə o şəkildəki iki dənə şeydən başqa heç bir yeni update yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 bu proqramnan yoxla gör kamera işləyir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 qardaş çox maraqlıdır Əslində Kamera işləyir indi Skype-da yoxladım problemsiz işləyir problem kameradan deyil yəni Windows 8-in uygulamaları ilə bağlıdır yəqin ki , bir də bu mövzuya dəxli yoxdu amma indi alındı onu da deyim deməli burda yazdığım cavaba sonradan dəyişdirmək üçün dəyiş-i basıram dəyişmir (əvvəl dəyişirdi ) səhifənin yuxarısına çıxır bu nədəndir görəsən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 düzəldisə lap yaxşı.məndə elə problem yoxdur.mesajı dəyişmək olur.brazuzeri bağla yenidən aç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 cavabların üçün çoxsağol ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 sistemi geri çəkib yoxlamaq da olardı.amma əvvəl ən son driver paketi ilə yoxlamalı idin yeniləməyi kameranın driverini. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 dəyməz buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Bunu yazın mütləq düzələcək: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40744 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Elit-Killer mence driver ile bagli olsa skype-da islemez amma isleyir (amma yene de yoxlayacam indi) Elcan linki yukledim install getmir error verir (yeqin evveller yuklenib o update ile birlikde) http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/camera-app-faq etdim restart verdim acdim kamerani isledi bir nece saniye sonra yene baglandi bu arada saytda ne bas verir link qoyma yeri de islemir deyis yeri de islemir ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 Formatdan sonra əl ilə yukləmək lazımdır. Əgər yükləməmisinizsə onda birdaha cəhd edin alınmalıdır.Bu 64 bitlikdir ola bilər sizdə ƏS 32 olsun ona görə errror verir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2014 yox mende de 64 bitdir ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2014 ...CeyhunQurban... adətən kamer göstərməyəndə skyupedə işləyir.ona görə dedim ki ən son driver paketi ilə yenilə.saytda hər şey işləyir sadəcə səndə problem var brauzerdə.istoriyanı təmizlə brauzerin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2014 ok çoxsağol hee o brauzerdən imis , camera barede yeni bir deyişiklik olsa tapsam hellin yazacam bura ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.