Faiq Əhədov Konu tarihi: 10 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 10 Mayıs 2014 Salam dostlar... Öncəliklə bu saytda bu son aylar çox az-az olduğum üçün məni üzrlü hesab edəsiniz... Bəzi işlərimlə əlaqədar internetdə çox az-az oluram... Bu sayt həmişə mənə doğma olub olacağda... Gəlim mövzuda açdığım sualıma... Mən artıq çoxdandır ki Windows 8 işlədirəm ancaq 8.1 bir neçə dəfə yazdım burda Tanner yəni Azər qardaşımızın forumda qoyduğu linklərdən yüklədim rus versiya x64 sistem yazılmadı təzədən keçdim yenə 8-ə... Bu səfər ayrı bir 8.1 istəyirəm ancaq tam işlək problemsiz original olsun... Əvvəcədən təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 Windows8.1Update14in1Ru.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 yox Usb-yə heç ehtiyyac yoxdu çünki yazdığım 8-də disklə format olunur notbuka... bu verdiyin linkdəki 8.1 editlənməmişdi çox güman ki birdə neçə bitlikdi bu rus versiyadı?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 Yox editlenmishdi Ovgorsky in mehsuludu cox yaxsidi icinde en ve pro var hem 64 hemde 86 elave melumatlari buradan baxa bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 Bunun screenshotlarına baxıram start menyusu 7 kimi açılır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 o isteyive baglidi istesen 8 kimi acilar istesen 7 kimi o msdn lerdede var buskun ustune sag vur sora ayarlardan deyishmek olur istediyin kimi monu wicrasoftun ozu qoyub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 8.1 ə keçmə qardaş.çünki çox şeylər var ki,ya problem çıxır ya da dəstəkləmir ona görə helə 8 işlət ən yaxşısı.çünki dəfələrlə test eləmişəm hələki 8 superdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2014 məndə bu saytda olan originalı yükləmişdim komputeri təmiz çökdürdü.Ən stabili mənim üçün 8-dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.