Guest Akber Konu tarihi: 13 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Mayıs 2014 windovs 7 de kamira acirdi indi acmir diski yuklemisem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 mövzunun adı və bölməsi dəyişdirildi.artıq neçənci dəfədir mövzunu səhv bölmədə açırsız.gələn dəfə xəbərdarlıqsız silinəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 dispetçer ustroystvada bax gör driver görsənir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 kameranın driverlərini yükləmisiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akber Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 diski yazmisam sual isaresid gorsedir qardas movzu acanda movzu yarat dan acmilar beyem movzu yarat mende yaradiram duz deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 Akber yuxarıda forumun qaydaları və video dərslik var.bax gör necə açırlar mövzunu.istədiyin yerdə aça bilməzsən.hər 1 sualın ayrıca bölməsi var.sənin sualın hansı bölməyə aiddirsə həmin bölmədə də açmalısan.əks halda mövzu silinəcək və sənə neçə dəfələrlə xəbərdarlıq olunub.gələn dəfə yenə helə olsa səni saytdan kənarlaşdıracağıq. kameranın driverin üstünə gəl və diski tax daha sonra obnavit elə və diskə avtomatik yol göstər özü yükləyəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akber Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 oldu bas uste gelen sefer movzu acanda diqetli olaram cox saqolun minadaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 halal xoşun olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akber Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 elit qardas sen diyen kimi eledim amma alinmir sual isaresi var ele indi yen yoxladim alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 İobit driver booster ilə driverləri yenilə düzələcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 şəkillər üzərində izah edirəm. 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akber Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 o hansi praqramdi adi budu yukleyim baqislayin onda her praqrama gore reri var ora girmek lazimdi men bele basa dusdum duzdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 proqram deyil windowsun oz funksiyasdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akber Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 qardasmende uzibide prablem yoxdu kamira sekili var ustunde sual isaresi sen diyeni eledim hamisini alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 team viver proqramı varsa şəxsi ismarıcla kodu göndər mənə baxım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akber Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 onda bultuzu duzeldim sekilin cekim gonderim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Bluetooth driver installer burdan yüklə bluetoothu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akber Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 elit qaqas dediyuvi etrafli basa sal gonderim kodu neter eleyim yukledim amma bir efekt gormedi bultuzun sizde windows 7 var icinde her sey olsun gonderi yukleyim alinmir ne edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Akber bu driver paketini yüklə özünə həmişə lazım olur.burdan istədiyin driverlərin hamısını tapacaqsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akber Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 gonderdiyin ucun cox saqol yegin ki alinar nese Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 halal xoşun olsun 99% alınacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.