Sakit Isgenderov Konu tarihi: 13 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Mayıs 2014 Salam hamiya məndə notbookda sistem windows 8.1 di mən bu yaxinlarda cixan yenilənməni update ile etməy istəyirəm ama alinmir ekranda nəsə səhvlik olduqun yazir mən tapa bilmirəm kimsə bu haqda bilirsə yazsin zəhmət olmasa.(Mövzu açilişinda nəsə səhv etmişəmsə üzrlü sayin birinci dəfədir ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 mövzu bölməsi dəyişdirildi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 açıq olan bütün proqramları bağla yenilənmə ver onda alınacaq.yenilənmə gedəndə başqa heç 1 iş görmə kompda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 nə səhvi verir biraz aydın yaz.yada şəklini çək qoy Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakit Isgenderov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 Evvelce yenilenme yuklenir yazir bir muddet kecdikden sonra error verir nese sehv olduqu yazilir vacib yenilenme hardasa 802megabaytti yuklenmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 sən yəqin başqa nəsə proqram açırsan ona görədir ya da internet atır.yenilənmə qurtarana kimi heçnə eləmə.qoy getsin qurtarsın.sonra perezagruzka ver kompa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakit Isgenderov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 dediyin kimi etdim butun programlari baqladim hec bir isle mesqul olmadim kompda qardas ama yene olmadi bura sekil yukleye bilmirem yoxsa cekib qoyardim internet isleyir suret 4 du sistemi yazanda burdan goturmusdum windows 8.1 i Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2014 kompyuterə perezagruzka ver.daha sonra gir obnavleniya yerinə yeni poisk ver ordan lazım olanları seç yüklə. şəkli share.az saytına yüklə qoy bura linki. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 bezopasni rejimde obnovleniya et onda hec bir elave proqram aciq olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakit Isgenderov Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 dediyniz kimi etdim yene alinmadi basqa obnavleniyalarin hamsin tezeleyir ama windows 8.1 64 obnavleniyasin etmir 890.2 mg tdi her yolu yoxladim olmur nese Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 deməli lazım deyil həmin obnavleniya.eləmə çünki ola bilər kompda həmin fayllar var və obnavleniya tələb etmir ona görə oşibka verir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 həmin update çox da mühüm deyil etməsəndə olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakit Isgenderov Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 bunda kamera islemir driveride var iobitlede yoxlamisam islemir fikirlesdim belke obnavlenya etmirem belke ona goredi oncun isteyirdim obnavlenya edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 kamera proqramını silib yenidən yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 əlavə vebkamera proqramı yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakit Isgenderov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2014 elave webcam programlarida yazdim yene alinmadi nese yeqin win 8.1-in ozundendi esas sehfede kamerani vururam yazir ki ishletmek ucun kamerani qoshun notbook da ne kamera qoshacam var da ele win 7 de bele olmur ancaq bunda beledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2014 8.1də çoxlu problemlər var ya 7 yaz ya da 8.belə problemlərində olmaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2014 8 məsləhətlidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakit Isgenderov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2014 he ele yeqin ki sistemin ozundedi problem, ama tek kamera problemi var qalanlari yaxshi ishleyir.kamerada cox vacib deyile herden skaypda lazim olur ona gore duzeltemey isteyirdim eybi yox .sizlerinde basinizi aqritdim halal edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2014 halal xoşun olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samir Hesen-zade Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2014 DriverPack Solution ile kameranin driverni yazib, yenilemeni yeniden yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakit Isgenderov Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 qaqalar kamerani her yolnan yoxladim bir sey alinmadi ekranda yazir ki kamerani qosun daha sonra driver yazin.deyirem belke kamera xarabdi ona gore islemir notbookda kameranin xarab olma ehtimali var durduqu yerde? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 skype da isleyir kamera? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakit Isgenderov Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 yox islemir hec birinde islemir ona gore deyirem belke kameranin kabeli acilib ya kamera xarab olub bele bir sey ola biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.