Guest mr.tural.quliyev Konu tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Mayıs 2014 Salam dostlar mənə şəxsi kompyuterim üçün antivirus lazımdı ama 1 aylıq deyil hardasa 1 vəya 1 neçə illik vəya həmişəlik bu barədə aktivləşdirmə və.s məlumatım çox azdı ona görə video dərsləklə bərabər olsa çox yaxşı olardı qeyd edim ki avira vəya avast norton kimi antiviruslar olmasa daha yaxşı olar öncədən minnətdarıq bu saytda bəzi paylaşıma baxdım 365 günlük ama aktiv olmadı bilmirəm niyə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 sistem nedir sende ? 7-dirse kis 3700 günlük olmalıdır saytda ona bax ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Kaspersky China Mod olmalıdır 1 illik yüklə onu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 qaqa mən 635 günlük yüklədim ama rus dilindədi bunu necəsə türk vəya ingilis dili edə bilərəm? indidə bağlandı lisenziyası hec baş açmadım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Kaspersky China Mod ta islemir acari bloka dusur ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 kasperskyni yüklə vaxtı bitəndə trial resetlə aktivləşdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 heç bir yardımı olmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 kaspersky yaz.aktiv edəndə interneti söndür aktiv elə.əks halda açar blok olunacaq. burdan yüklə kis faylı və aktiv elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.