Guest mr.tural.quliyev Konu tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Mayıs 2014 Dostlar hamınızı Salamlayıram əvvala çox minətdaram insanlara belə yardım edirsiz şəxsan mənə çox yardımcı olduz 2-3 proqram yükləməklə ama qeyd edim ki dostlar bu sayt əgər nəzərdə tutulubsa yardım etmək məqsədiylə bilənlər bildiklərini bilməyənlərlə bölüşməli ve.s ama nə bilim dostlar arada lazımı proqramlar olur ki adam yükləmək isdiyir baxırsan linklərdə problem var vəyaxud letbit turbobit kimi saytlarda paylaşılıb ordanda yükləmək çətindi linklərin çoxunda problem yaşadım xırda xırda problemlər var ki məncə bu şeylər adamın əsəbləriylə oynayır forumdada axtarırsan burda başa salmaq olmaz skypedə başa salaram mənə heçnə çatmadı bütün bunlar bu problemleri aradan qaldırsan və daha çox nəzarət etsəz cox yaxşı olardı məncə istifadəçiləriniz daim qalardı hansısa proqramı yükləmək üçün başqa sayta girməzdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Letitbit,turbobit kimi linkli xəbərlər köhnə xəbərlərdi.yeni xəbərlər torrent kimi yalnız işlək serverlərə yüklənilir.Siz əgər linkdə səhv olduğunu (silindiyini) görsəz bizə bildirin linki yeniləyək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 mr.tural.quliyev, proqramların axtarılmasında, asan yüklənməsi üçün həm də Share.az saytından da istifadə etməyin məsləhətdir... 20140511222109.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Əla lap yaxşı ümidvaram bildirdikdə düzələcək mən boxca share saytlarından rahat yükləyirəm torrent dosyasında həmçinin bircə bu saytlarda problemlər olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 hansı proqram lazımdırsa sənə istək proqramlar bölməsində aç mövzunu tapıb verək sənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.