dell-inspiron Konu tarihi: 15 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Mayıs 2014 salam mənim pc də belə bir problem əmələ gəldi bugun söndürürəm sönənnən sora 1-2 saniyə tezcə restart olur bu nədən ola bilər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 sistem windows 8-dir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 Hə qaqa əvvəl 7 də xp də belə olmurdu axşam 8 yazdım onnan sora oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 məndə də helə olmuşdu məcbur olaraq 7 yazdım təzədən.çarəsini mən də tapa biləmdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 yaxşı qaqa köməy olduğuna görə çox sağol indi windows 7 yazıb yoxluyacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 7 yazsan düzələcək.buna əmin ola bilərsən.8 düşmür kompyuterə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 yazıb nəticəni deyəcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 regeditdə HKEY_CURENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurentVersion / Explorer bölməsinə girib CleanShutdown-nın qarşısındakı 0-rı silib 1 yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 red demon bir neçə defə elədim indi düzəldi yenə xarablamasa yaxşıdı çox sağolun Allah razı olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2014 ....dəyməz buyur.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.