Designer Konu tarihi: 17 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 17 Mayıs 2014 Hərkəsə salam, mən MV2`ə türkcə yama yüklədik dən sonra, oyuna girən kimi Disc read error xətası gəlir, internetdə nə qədər axtardım ama heç biri problemi düzəltmədi, bəlkə siz bilərsiz. Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2014 türkcə yama düşmür ona görə geri qaytar.düzələcək.türk yamanı yükləmə.digər yerdə axtar başqa yama yüklə. . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2014 oyunun versiyasına uyğundur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2014 Salam, turkce yamani kaldirdim, xeta getdi, ama turkce oldu yene ) bagladim oyunu ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2014 problem hell oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2014 həə)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2014 həll olundusa lap yaxşı.mövzu bağlandı. banned-stamp-clipart.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.