Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 sence bu olar? update ile bagli xeberdarliq geldi,yeqin yene licenziya isteyecek heee? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 xeyr o update etmək üçündür.sən proqramın nastroykasına daxil ol auto update funksiyasını söndür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 sondurdum tesekkurler,amma beyax men ozum bilmeden <avtomatik update> etmek duymesine klik etdim.ne olacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 bildiriş gəlməlidi yeni versiya varsa, əgər qəbul etmədinsə heçnə olmayacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 bildiris geldi,qebul etmedim...saq ol qardas,nese olsada eybi yox paketi saxlayiram.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 deymez buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2014 Elnur halal xoşun olsun qardaş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.