Designer Konu tarihi: 23 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 23 Mayıs 2014 Hərkəsə salam. Mənim komputerimdə diskovod açılmırdı, iynəni salanda açılır. Ama disk salanda heçnə gəlmir. Bunun problemi diskovoddadır, yoxsa komputerin özündə ? P.S Başqa diskovodla yoxladım, yenə açılmırdı. Onu da iynə salıb açırdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 Sata cabloların yerin dəyiş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 ikisin də dəyişdim, ümumiyyətlə My Computer də F diski yoxdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 Yəni diskavod My computerdə yoxdur?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 yox :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 Bir biosdan bax görək bios görür? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 driveri var gör dispetçer ustroystvada yoxsa açıqdır qabağı driverin yoxla ya da şəklini çək qoy baxaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 indi diskovod`un şunurunu taxdım, gəldi DVD ROM, ama diski taxıram yenə gəlmir. Taxanda siçanın oxunun üstündə disk işarəsi gəlir itir. Həm də DVD rom(f) girdim içində papka gəldi moy dokument zad. Disk olanda da olmayanda da həmin papkalar var idi, sildim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 başqa disk yoxla gör açılacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 2disk yoxladim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 diski normal diskavodda yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 dvd yox cd disk varsa yoxla.cızıq olmasın diskdə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2014 aha yoxlayaram\\ CD diski tapa bilmədim. Ama həmi F diskinə bir dəfə klikliyəndə, CD diskovod yazılır. Ola bilər CD qoysam açılar. Ama CD mənim nəyimə lazımdı ki, format istirəm mən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 ola bilər səndə diskavod çezib və ancaq cd diski oxuyur formatı fleşkartla elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 usb ile ele formati sisteni rufus ile yaz fleskarta problen olmasin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 Dostumun diskovodun taxdım, onda da belə problem oldu. Bir də komputeri yandıranda, kompakt disk`ə aid bildiriş gəldi, üstünə vurdum: 2014-05-24_125752.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 sən nəyisə yazmaq istəmisən diskə daha sonra soxranit eləmisən həmin proekti.ona görə helə çıxır.o moi dokumentı sil daha çıxmayacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 indi mən nə edə bilərəm disk işləsin ? problem diskovodda olsa başqa diskovodla yoxlamışam, o işləyərdi. Nədisə parametrlərdə səhvlik var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 yenə deyirəm format elə 8 yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 sən həmin disk ilə əvvəl sistemi heç format etmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 yox. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 onda həmin windows diskində problem var.Sən ən yaxşısı usb ilə format at Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 edəcəme, yəni niə işləməsin ki ? ümumuyyətlə heç bir disk götürmür. Ola bilər CD disk götürsün ? buna aid youtube`da var, ama edə bilmədim. Parametrlərdən düzəltmək olmur ? 2014-05-24_125752.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 1 dənə driver quraşdırılmayıb onu yükləyib yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 adın de də heç olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.