♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 24 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 24 Mayıs 2014 Salamlar çox təcili mənə kömək lazımdır.Telefonum var idi 4 ay idiki işlətmirdim bügun açdım açılanda isə qarşıma belə bir söz gəldi Telefon açılması hatalı.Satıcınızla görüşün. Biraz maraqlandım əgər JAF vastəsilə yenidən sistem yüklənsə düzələr mənim sə JAF dan başım çıxmadı bügün nə qədər etdim sistem yükləyə bilmədim bilən insanlardan xaiş edirəm team vieverlə sistemimə bağlanıb düzəltsinlər telefonu.Telefonun markası NOKİA 5530 XpressMusic Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 hard reset elemisen ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 HARD RESET alınmır çünkü yes no lazerni sistemlə işləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2014 bu mövzuya bax Açılmayan telefonlarada yazmaq qaydası var.Yoxla hələ.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.