Designer Konu tarihi: 24 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 24 Mayıs 2014 Salam, mən Ubuntu yükləyərkən bu problemlə qarşılaşdım. Hər şey yükləndi axıra kimi. Sonra yenidən perezaqruska getdi. Tam demişdim ki, ubuntu açıldı. Birdən belə bir problem gəldi: The disk drive for /tmp is not ready or not present Bunun həlli youtube`də də var, yazılı olaraq da var. Amma başa düşmürəm nə demək istəyir. Kömək etsəz minnətdar olaram 0.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2014 ubuntu hansi versiyani yazmisan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2014 axrıncı rəsmi saytından yükləmişəm noldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2014 bu kodu yazib yoxla sudo mv /tmp /tmp_old sudo mkdir /tmp sudo chmod -R 777 /tmp Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2014 Sabahın xeyir. İndi perezaqrusqa verəndə iki seçim gəlir: Vindov xp və Ubuntu. Ubuntuya girirəm sonra 3 seçim gəlir: 1.Ubuntu 2. Ubuntu advanced settings (recovery) 3. Vindovs xp Ubunyu`ya daxil olanda temp`də problem olru. 2-ciyə girəndə isə The disk drive for /. is not ready or not present yazılır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2014 sen gonderdiyin videoya baxdim cox qarisiqdi basa dusmedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.