HackerAZTURK Konu tarihi: 25 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 25 Mayıs 2014 Əvvəla Hamıya Salam.Mən 2-3 gün bunda öncə bir problemlə qarşılaşdım.Kompyuterə Flash kart taxmaq istəyəndə Mouse və klaviatura birdən söndü.Flashi çıxardıb Kompyuteri söndürdüm yandırdım ki,Bəlkə düzələr bir xeyri olmadı.Sonra Kompa PS/2 Klaviatura Mouse qoşdum.Format elədim.Klaviatura Mausu götüdü.Amma İstənilən bir USb ilə qoşulan xarici qurğu taxdığımda Klaviatura mouse sönür.Yenidən Klaviatura Mouse qoşmaq üçünsən PS/2 Klaviatura mouse qoşub Driveri silib yazıram.Amma Klaviatura Mouse dan başqa heç bir qurğu götümür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2014 sən mause və kalviaturanın drivelərini yeniləmisən ona görə helə olub sən gərək onları yeniləməyəsən.driver pack saliton ilə yeniləyəndə qabağında touchpad yazılan driverlərin qabağındakı quşu götür onları heçvaxt ustanovka eləmə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2014 hə məndə də driveri yeniləyəndən sonra olmuşdu sən hansı proqramla yeniləmisənsə həmin proqramda etdiyin dəyişiklikləri qaytarmaq olmalıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2014 qaytarmaq olmur ancaq belə edə bilər maus və klaviaturanın driverlərini silib perezagruzka verməlidir onda driverlər avtomatik düzələcək düzəlməsə format olunmamış düzələn deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2014 driveri silende windows updateni aciq qoy Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Çox sağolun dediklərinizdən yararlandım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 HackerAZTURK dəyməz buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Birdə məndə USB portlar düzəldə bildim.Ancaq arxa işləmədi öndəki ilə işlədirəm.Kompyuterin RAM -ın da problemi var.RAM 2,5 GB çox istifadə olunanda komp sönür.Sizcə problem Anakartda ola bilər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 heç bir proses açıq deyilki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 termopastasını dəyişdirmək lazımdır.ola bilər vintelyatorda toz yığılıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Hamısına baxmışam mesele burasındadır ki kompu alan gunden beledir. RΣD DΣMθN hansı proses? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 elave proqramlari deyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 RΣD DΣMθN formatdan sonra heç bir proqram filan yükləmirəm məsələn deyək ki girdim bir oyuna oyunu bir az oynadım elə ki RAM-ı bir az yeməyə başladı.Mavi ekran xətası(Blue screen error) verir və komp sönür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 ramları silib yenidən tax yerinə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Silib taxmışam,yerini də dəyişdirmişəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidliEmil Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2014 USB port əvvəl işlək vəziyyətdə olub indi işləmirsə 100% yenə driveri səhv yazmısan. Komp öz-özünə sönüb yanannan sora oyuna falan girməsən,uzun müddət işliyirsə inanmıram çirklənmədən ya termoplastrdan olar. Məndə də səndəki kimi aşibka verirdi. Ramı dəyişdim ümumiyyətlə,düzəldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2014 kompyuterin içini təmiz təmizləmək lazımdır.termopastasını dəyişdirmək lazımdır və əlavə ram al üstündəki ramları çıxardıb ancaq yeni ram qoyub yoxla.yenə helə olsa format elə təmiz sistemlə.driverləri driver pack salitonla yüklə.yen helə olsa ustaya apar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.