Guest mr.tural.quliyev Konu tarihi: 27 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 27 Mayıs 2014 Salam mən bilmək istərdim ki android telefonlarında oyun vəya hansısa program yüklənəndən sonra,açanda müxtəlif reklamlar gəlir vəya ekranın aşaqısında hər zaman reklam olur mən bilmək istərdim ki bunu yox etmək vəya belə şeylər ümumiyətlə olmasın bunun bir əlacı varmı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 bu proqrami yoxla http://m.tamindir.com/airpush-ad-detector/android/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 mövzu başlığını redaktə elədim gələn dəfə diqqətli ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 MinMinGuard Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2014 AppBrain bu deyəsən marketdi bu lazım deyil mənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.