MEZHH Konu tarihi: 7 Temmuz 2011 Paylaş Konu tarihi: 7 Temmuz 2011 salam. Kompda XP di, açanda bir yazı gəlir, nədəki düzəlmir, elə nöqtə qoya qoya gedir. Nədən olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2011 Cox qeliz sistem problemleridnen birdir. ssitemi geri yukle.bezopasni rejimde Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2011 Ʌüsal, bəroa nöqtəsini silmişdim, onunla alınmadı, XP Repair adlı bir proqram tapdım googledən, onunla düzəldi. 1-2 dəfə restart verdim, normal açıldı, ta bilmirəm, sora yenə elə olacaq ya yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2011 program hell edibse onda no problem ola bilsinki driver problemdiri sistemde virusda ola biler.tam net bir diaqnoz vermek olmur ona Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Ʌüsal, dünən rahat açlırdı, ama bu gün yenə eyni şey oldu. bu dəfə gözlədim, 5 sıra nöqtə qoyandan sora açıldı. Geri qaytarmaqdan başqa düzəltməyin yolu var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar_sheki Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 qaqa sen gerek formatlayasan...yoxsa senin canin qurtarmayacaq ..bu isden.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 birde bu usulu yoxla... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Ʌüsal, nəyi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 sekil sende gorsenmirki??? http://www.boxca.com/ffw6ji4qtdpc/5421Untitled.gif.html Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 yenə əvvəlki kimidi, offf Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 seven_birisi bu proqrami yoxla belke alindi olmasa onda belkede video kartdan ola biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Auslogics BoostSpeed bu birde TunuUP yoxlayarsan Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnanimous Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2011 Komputer normal ishleyirdi, ashagi dushub qayidinca ishiqlar 2 defe avtomatdan atdi. Sonra geldim gordum ki, komputer achilmir. Ekrana safe mode,last good conf,start windows normally gelir, sonra bir neche saniyeden sonra avtomatik normally-ni sechir, amma komputer achilmir, "No Signal" yazilir. Sonradan bu prosses durmadan davam eliyir. Safe mode ile de achmaq olmur komputeri. Maraqlidi goresen dayandigi yerde bele olmasina sebeb ne ola biler? Nece hell elemek olar bu problemi? Eger bu problemle uleshen varsa yaxud bilenler komeklik etsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 bir çox problemnən ola bilər,materinkadan,hard diskdən,video kartdan və kabeldən özün bacarırsansa yoxla,bacarmırsansa ən yaxşısı servisə apar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 ERD commander 205 ile geri yukle Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adil0077 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Sen UPS-le qowmamisan kompu?Mende iwiqlar atanda gozleyir 30 deq , men sondururem... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 birdə vüsal dediyi kimi sistemi geri yukle alınacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnanimous Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Oz komputerim deyildi, ozumde UPS var. ERD Commander-le yoxladim, amma orda sechim yeri gelir ki, berpa etmek istediyiniz emeliyyat sistemi sechin. Orda C diski Windowsu sechmek mumkun olmadi, desteklenmeyen emeliyyat sistemi kimi gosterdi. emeliyyat sistemini sechmek mumkun olmadigindan system restore de ede bilmedim. ona gore de onunla hech ne alinmadi, ola biler belke de ERD Commander XP-ni desteklemeyib. Live CD ile achib ichindekileri goturub format eledim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 sende sistem ahnsidir? eger xp-dirse wrd 2005 win 7-dirse rd 6.5 eger sistem secmek olmrusa sistem temiz zedlenib.onu geri qaytarmaq mumkun deyil Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnanimous Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2011 XP idi, ERD 2005 ile yoxlamishdim. Onda ola bilsin ele sistem temiz siradan chixibmish deye alinmadi. Format eledim, shukur indi hele ki her shey normaldi. Oz komputerin olanda hech ele de vecine olmur, sadece bawqa komputeri idi deye narahat olmushdum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.